Nettisivuidea eskaloitui Viitankruunuksi

Asuinalueen Facebook-ryhmässä käytiin syyskuussa alla olevaa keskustelua ja siitä se sitten lähti…

Alueen profiilin nostamiseksi on suunniteltu nettisivuja. Siinä on vain yksi käytännön este, mikä nimittäin olisi hyvä osoite noille sivuille? viitannummenjaviitanlaaksonalue.fi tuntuu vähän turhan hankalalta. Tänään asukasyhdistyksen kokouksen jälkeisessä keskustelussa ideoitiin, että entä jos alue profiloituisikin yhdessä Viitankruunu-nimen alle. Pronssikautisesta nähtävyydestä voisi saada ihan hyvää nostetta ja tunnettavuutta alueelle ja onhan tossa kruunussakin jotenkin ihan sopivan komea klangi. Miltä kuulostaa?”

Nettisivuista on ulkona vasta raakile, mutta siitä se lähtee kehittymään. Sivuston inspiroimana lähdemme tavoittelemaan alueelle lisää elämää ja aktiviteetteja, uusia tuttavuuksia, parempia fasiliteetteja, kestäviä luontoarvoja, uusia asukkaita, asuntojen arvonnousua ja ennen kaikkea onnellista ja turvallista arkea. Kenties pystymme osaltamme auttamaan Salon vetovoiman kehittymisen suhteen, houkuttelemaan alueelle uusia kävijöitä ja asukkaita, jotka saavat nauttia kanssamme poikkeuksellisen kauniista ympäristöstämme. 

Kehittämisideoista keskustellaan yhteisessä Facebook-ryhmässä, mutta myös Whatsapissa ja Slackissa. Jos haluat mukaan, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@viitankruunu, niin autamme sinut kanaville!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *