Viitankruunun asukasyhdistys

Asukasyhdistys auttaa meitä kehittämään aluetta paremmaksi ja viihtyisämmäksi. Asukasyhdistyksen kautta voimme vaikuttaa kaupungin ja muiden tahojen suuntaan sekä mm. toteuttaa mielekkääksi kokemiamme projekteja. Olisi hienoa, että mahdollisimman moni alueen asukas liittyisi mukaan, jotta yhdistyksellämme on enemmän painoarvoa kaupungin suuntaan. Lisäksi saamme vielä paremmin kaikkien asukkaiden äänen kuulumaan, ideat ja mielipiteet avuksi ja toki jäsenmaksut ovat erittäin tärkeitä alueen kehittämisen kannalta.

Asukasyhdistyksen säännöt

Asukasyhdistyksen säännöt löydät täältä.

Keskustelukanavat

Yhdistyksen ensisijaisena tiedotuskanavana käytetään Facebook-ryhmää Viitankruunun asukkaat. Jäsenillä on lisäksi mahdollisuus tilata tiedotteet sähköpostiinsa ilmoittamalla sähköpostiosoitteensa osoitteeseen info@viitankruunu.fi. Hallituksen tavoitat nykäisemällä hihasta tai sähköpostiosoitteesta info@viitankruunu.fi.

Kuva: Miia Tanskanen

Tarkempaa tietoa jäsenyydestä

Yhdistyksen varsinaisiksi jäseniksi voivat liittyä alueella vakituisesti asuvat tai alueelta kiinteistön tai huoneisto-osakkeen omistavat henkilöt. Yritykset ja muut yhteisöt sekä alueen ulkopuoliset henkilöt voivat liittyä kannattajajäseneksi. Erona virallisesti näiden kahden välillä on, että yhdistyksen sääntöjen mukaisesti kannattajajäsenillä on yhdistyksen kokouksissa läsnäolo- sekä puheoikeus mutta ei äänioikeutta. Yhdistyksen toiminta-alueen kaikilla vakituisilla asukkailla tai alueelta kiinteistön tai huoneisto-osakkeen omistavilla henkilöillä on joka tapauksessa läsnäolo-oikeus yhdistyksen kokouksissa.

Miten liityn jäseneksi?

Ilmoita tietosi alla olevalla lomakkeella ja maksa jäsenmaksu asukasyhdistyksen tilille FI 10 4327 0010 2145 32. Jäsenmaksu on 30€ (alueen asukas) tai 50€ (yritys tai kannattajajäsen). Lisää viestikenttään jäsenen nimi ja sähköpostiosoite. (Huom! Jos taloudessa on yksi yhdistyksen jäsenmaksun maksanut jäsen, on muiden samassa taloudessa asuvien jäsenmaksu 0 €.)