Leino Design Shop

Lämpimästi tervetuloa kaikille tutustumaan Viitankruunulaisten lähishopille! Leino Design Shop sijaitsee mustassa puuhallissa Merikulmantien varressa, osoitteessa Harventajankuja 5.

Shopista löytyy monipuolisesti kotimaisia designtuotteita yli neljältäkymmeneltä eri tekijältä ja brändiltä. Mm. kodintekstiilejä, monenlaisia koruja, puisia leikkuulautoja, keramiikkaa, betonituotteita, laukkuja, koivuvanerituotteita, nahkatuotteita, huonetuoksuja, pöytäkynttilöitä, tuoksukynttilöitä, saippuoita, pyykkietikkaa, kierrätyskalusteita, lehtitelineitä, paperituotteita, suklaata, hunajaa ja paljon muita kauniita sekä laadukkaita tuotteita kotiin tai lahjaksi.
Omaa tuotantoamme ovat ruostumattomasta teräksestä valmistetut säänkestävät lyhdyt, sisustustuotteet sekä mittatilauskalusteet.

Shopilta voi käydä hankkimassa pienetkin muistamiset, lahjat sekä kortit. Kesäisin meillä on myynnissä paikallisia limuja ja välillä meiltä löytyy myös tuoreita kukkakimppuja. Jouluisin käärimme persoonallisia paketteja ja myymme herkullista nimikkoglögiämme.

Valikoimamme täydentyy koko ajan ja uusimpia juttuja voikin seurata
Facebookissa sekä Instagramissa: @leinodesignshop

Olemme avoinna TI-PE klo 11-17 ja LA 11-14:30. Lisätietoja shopista sekä poikkeusaukiolomme löytyvät täältä: https://www.leinodesign.fi/page/10/shop

Nähdään shopilla!

Terveisin
Leino Design yrittäjät
Mirkka ja Jussi

4 ajatusta aiheesta “Leino Design Shop”

  1. Aivan huippuliike suomalaista LÄHIdesignia! Laatua jokapäiväiseen elämään. Todella käymisen arvoinen paikka!
    Loistava palvelu👍🏼🤩

  2. Niin kauniita tuotteita, ja niin hienosti esille laitettu 🖤 Bonuksena ihana ”henkilökunta” 👌
    Pitää poiketaan taas…Meidän lasten opettajat ovatkin saaneet muistamisensa nykyään aina täältä 😄

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *