Heippa, terveiset Taikaviitasta!

Taikaviitta sijaitsee Viitanummella omakotitalossa, Olkakirveenkatu 8:ssa. Lasten sanoin, ”se päärynäjäätelön värinen talo”.

Ryhmis Taikaviitta tarjoaa lapsille välittävää, yksilöllistä päivähoitoa iloisessa pienryhmässä. Paikkoja Taikaviitassa on 8+2. Kahdeksalle kokopäiväiselle sekä kahdelle eskarilaiselle iltapäiväpaikat. 

Päivittäin meidän iloisen ryhmämme voit bongata Olkakirveenkadun puistosta tai kävelyretkiltä upeassa metsäisessä lähiympäristöstämme. Alueella on kolme erilaista leikkipuistoa kävelymatkan päässä toisistaan, jokaiselle ikätasolle sopivaa puuhaa.

Talvella käymme pulkkamäessä rannassa, kesällä taas on kiva nauttia eväsretkistä siellä lintuja bongaillen…

Suurena rikkautena koemme myös sen, että ryhmässämme syntyneet lasten ystävyyssuhteet jatkavat kasvuaan myös vapaa-ajalla sekä varhaisina kouluvuosina.
Suurin osa ryhmämme lapsista tulee lähialueelta, mutta toki meille muualtakin saa tulla.

Taikaviitta on v.2016 perustettu yksityinen ryhmäperhepäiväkoti, joka toimii Salon kaupungin palvelusetelituottajana. Toimintaamme ohjaa valtakunnallinen varhaiskasvatussuunnitelma, aivan kuten kunnallisessakin. Myös hoitomaksumme ovat samalla tasolla kunnallisen kanssa.

Suunnitelmallisessa toiminnassamme huomioimme lasten mielenkiinnon kohteet, virikkeellisen sekä muuttuvan toimintaympäristön sekä tietenkin lasten yksilölliset tarpeet.

Viikko-ohjelmaamme kuuluvat vaihdellen muskarit, liikuntaa eri muodoissa, askartelut, satuhetket sekä tiedetuokiot. Varmasti jokaiselle jotakin…Samalla leikki ja oppiminen käyvät käsi kädessä. Kodinomaisessa ympäristössämme on rento ja iloinen meininki, niin lapsilla kuin aikuisilla.

Ryhmässämme on kaksi vakituista ja iloista hoitajaa, yrittäjänä toimiva Reeta sekä tehoparina Emmi. Meillä kummallakin on lähihoitajan koulutus, suuntautumisalana lapset ja nuoret.

Lisää kuvia ja hauskoja tarinoita arjestamme löydät facebook-sivuiltamme, Ryhmäperhepäiväkoti Taikaviitta -nimellä.

Lisätietoja saat myös ryhmistaikaviitta@gmail.com tai
p.0505842078 Reeta Lahti

2 ajatusta aiheesta “Heippa, terveiset Taikaviitasta!”

  1. Komppaan Mirkkaa🖤 Ihanampaa hoitopaikkaa saa kyllä etsiä kissojen ja koirien kanssa. Ilolla saamme jättää poikamme Taikaviittaan työpäiviemme ajaksi! Reeta ja Emmi, olette 🙏🖤

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *